Dé grootste bingosite van Nederland!
Wilde Westen

Hoe speel je Wilde Westen?

Wilde Westen zal een favoriet worden bij onze spelers! Laat je meeslepen in het Wilde Westen thema van dit Arcade spel. Wanneer het spel opstart, zie je een prachtig landschap zoals je die kent van ouderwetse western films. Een aasgier, hooibalen en een storm mogen ook niet ontbreken. De muziek zorgt voor een heerlijke cowboy sfeer.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Wilde westen gaat spelen!

Wilde Westen in het kort

Wilde Westen is een door tombola zelf ontwikkeld arcade spel met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP). Winlijnen kunnen worden bekeken door op het trofee-pictogram in het spel te klikken. Het uitkeringspercentage is 97,73%. Dit is het bedrag dat aan spelers wordt teruggegeven in verhouding tot het ingezette bedrag. Als we bijvoorbeeld gemiddeld €100 aan inzetten nemen, betalen we €97,73 aan winsten uit.

In totaal kun je op 20 winlijnen combinaties vormen. Met een sticky wild symbool vervang je andere symbolen en ontvang je een gratis spin terwijl je met scatter symbolen grote prijzen kan winnen. Wilde Westen heeft als achtergrond een wilde westen thema en bevat symbolen die met die tijd periode te maken hebben, zoals hoefijzers en cowboy uitrusting.

Kies je inzet en selecteer 'Koop'. De rollen beginnen automatisch te draaien en prijzen worden toegekend als er 3 dezelfde symbolen op aangrenzende rollen verschijnen. De symbolen moeten op de meest linkerrol beginnen.

X

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Als je Wilde Westen opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

wilde westen spelen

Symbolen & Uitbetalingen

De Wanted poster is een Sticky Wild symbool verschijnt op elke rol en vervangt elk symbool behalve een scatter symbool om een winlijn te creëren. Wanneer een of meer sticky wilds op de rollen belanden, wordt er één gratis spin toegekend. De achtergrond verandert in de gratis spin-status. De sticky wild blijft op zijn plaats voor de gratis spin en fungeert als een wild voor die draai. Als er tijdens de gratis spin nog een of meer sticky wilds op de rollen belanden, wordt er nog een gratis spin toegekend. Dit herhaalt zich totdat er geen nieuwe sticky wild-symbolen op de rollen verschijnen. Cumulatieve winsten worden bovenaan het scherm weergegeven in de gratis spin-status.

De Sheriff badge is een Scatter symbool verschijnt op elke rol en kent een prijs toe voor 3, 4 of 5 symbolen die overal in het spel verschijnen.

wilde westen

Dit Sticky Wild symbool vervangt elk ander symbool (behalve de scatter) en geeft een gratis spin.

kosmos

Bij drie scatter symbolen op een van de rollen ontvang je 5x je inzet, bij vier symbolen is dit 25x je inzet. en bij vijf win je 500x je inzet.

Wilde Westen bonusspel

De Sticky Wild symbolen en Scatter symbolen zijn belangrijk in het spel. Bij behalen van 5 Scatter symbolen ontvang je maar liefst 500x je inzet. Het Sticky Wild symbool vervangt elk ander symbool behalve scatter symbool om winlijnen te krijgen. Alle Wilds die in gratis spins worden verzameld, voegen extra gratis spins toe.

Bonusspel

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel