Dé grootste bingosite van Nederland!
Vikingen

Hoe speel je Vikingen?

De Vikingen gokkast van tombola heeft een basisspel waarin je op 243 manieren een combinatie kunt vormen met drie of meer symbolen. De symbolen hebben te maken met het Vikingen-thema. Zo zie je een Vikinghelm, een hoorn en langschip. De inzet kun je onder de rollen zelf wijzigen met het min- en plusicoon.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Vikingen gaat spelen!

Vikingen in het kort

Het Vikingen spel is ontwikkeld door tombola, een van de bekendste legale bingo websites in Nederland. Je kunt in het basisspel van links naar rechts combinaties vormen en er is een wild symbool dat andere symbolen vervangt. De wild kan alleen de scatter niet vervangen. Met een bonussymbool kun je een bonusspel starten in de stijl van Battle Chess. De maximale inzet is €2 per beurt. 

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Symbolen & Uitbetalingen

De symbolen op de gokkast Vikingen hebben allemaal te maken met het thema. Een grote strijdbijl, Vikingschepen, schilden, hoorns, helmen en bekers met drank zijn zichtbaar.

De meeste van de symbolen hebben een lage uitbetaling in vergelijking tot het wild symbool. Met vijf wild symbolen opeenvolgend win je de maximale uitbetaling van 500x je inzet. Heb je op dat moment €2 ingezet, dan ben je dus €1.000 rijker.

Vikingen spelen

Inzet & Basisspel

Als je Vikingen opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

In het basisspel is het de bedoeling om een combinatie te krijgen met drie of meer symbolen op aangrenzende rollen. Je speelt op 5 rollen en 3 rijen en het uitbetalingspercentage is in het basisspel hetzelfde als bij het bonusspel, namelijk een riante 98%. Via het trofee icoon kun je alle uitbetalingen overzichtelijk bekijken. Ook leuk: combinaties kunnen ook van rechts naar links gevormd worden, dus je kunt van beide kanten winst pakken!Vikingen bonusspel

Het bonusspel start je met drie of meer bonussymbolen op rij. Er verschijnt dan een bordspel wat op schaken lijkt. Verschillende keuzes kun je maken en hoe verder je in deze bonus feature komt, hoe hoger de prijzen. Op het bordspel zie je verschillende Vikingen het tegen elkaar opnemen. De winsten zijn afhankelijk van de inzet op het moment van activeren.

Chess

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel