Dé grootste bingosite van Nederland!
UFO

Hoe speel je UFO?

UFO gokkast komt met een uniek buitenaards thema en laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met online casino spellen. Klik op de ‘Koop’ knop om de vijf rollen te laten draaien en ontdek wat er gebeurt!

Op deze pagina zullen we uitleggen hoe UFO werkt. Hierin vertellen we je alles over hoeveel geld je kunt inzetten, de verschillende symbolen, de prijzen en het leuke bonusspel!

UFO in het kort

Zin in een ritje door de ruimte? Probeer dan de UFO gokkast van tombola. Je speelt dan op een bijzondere kast met een basisspel en een bonusspel. Drie bonussymbolen op rij bieden een interactief bonusspel waar je vrachtschepen moet vervoeren via portalen in de ruimte. Met het wild symbool vervang je andere symbolen (met uitzondering van de scatter) om winnende combinaties compleet te maken. Aan de linkerkant van de rollen staat een alien in een ruimtepak de boel in de gaten te houden. De inzet is toegankelijk en het uitbetalingspercentage is met 98% hoog. Ready for lift off?

Als je voor het eerst het spel opent, dan staat de inzet ingesteld op 5 cent. Je kunt de inzet zelf elke beurt wijzigen door op de – of + knop te klikken. Voor het aantal winlijnen maakt het niet uit hoe hoog de inzet is, maar het heeft wel invloed op de uitbetalingen. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de uitbetaling zal zijn.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Basisspel & Inzet

De UFO gokkast is een spel met een buitenaards thema. De inzet kun je zelf per ronde onder de rollen instellen. Klik op de trofee om alle uitbetalingen en informatie te zien krijgen. Er is ook een laser. Die wordt in het basisspel ingezet om je herkansingen te geven. Dit doet de laser door ruimte te maken voor andere symbolen als je geen combinatie weet te vormen.

Zet 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro in. De eerste keer dat je speelt is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Als je de inzet wijzigt dan wordt dit opgeslagen voor toekomstige gelijksoortige type spellen. De inzet wordt direct afgeschreven. Slechts 1 spel per keer kan er gespeeld worden. 

Kies je inzet en selecteer 'Koop'. De rollen beginnen automatisch te draaien. Prijzen worden toegekend volgens de uitbetalingstabel die kan worden weergegeven door op het trofee-pictogram te klikken op het spelscherm.

UFO spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Op de UFO gokkast speel je vanaf een lage inzet van €0,05 op 30 winlijnen. De maximale inzet is €2 en je kunt 500 keer je inzet winnen met het meest waardevolle ruimtevaartuig. Vijf ervan opeenvolgend levert je dus €1.000 op met een maximale inzet.

De lager uitbetalende symbolen zijn verschillende ruimteschepen. Er is een ruimtewezen met een W op zijn beschermende pak. Hij is de wild en vervangt andere symbolen om winnende combinaties compleet te maken. Het wild symbool verschijnt alleen op rollen 2, 4 en 5.

Andere symbolen betalen tot maximaal 40 keer je inzet uit. Met een laser remote kun je een extra feature starten. Wanneer je geen combinatie hebt en de eerder genoemde lasers komen in beeld, dan maken ze ruimte voor andere symbolen. Zo heb je een extra kans om toch een winnende combinatie te scoren. De laser remote is alleen op rollen 4 en 5 te vinden.

 

wild

Het wild-symbool kan elk ander symbool vervangen behalve een bonus of ander wild symbool om een winlijn te creëren. Wilds kunnen verschijnen op rollen 2, 3, 4 en 5.

zapper

De laserzapper zal alle aangrenzende symbolen horizontaal als verticaal verwijderen, waardoor nieuwe symbolen vallen. Laser zapper symbolen kunnen verschijnen op rol 4 en 5.

bonus

Als je 3 bonussymbolen verzameld hebt dan ga je naar het bonusspel. In het bonusspel verplaatsen spelers de vrachtschepen door de ruimteportalen. Hoe verder je in het bonusspel komt, hoe hoger de uitbetaling is.

UFO bonusspel

Het UFO bonusspel wordt gestart wanneer je drie bonussymbolen op rij krijgt. In het bonusspel heb je de mogelijkheid portalen in de ruimte te activeren voor het vervoeren van vrachtschepen. De hoogst mogelijke uitbetaling ontvang je met vijf portalen opeenvolgend. Hoe verder je in het bonusspel komt, hoe hoger de uitbetaling is.

Bij nadering zal een ruimteportaal openen en wachten om geactiveerd te worden. Bij het activeren van een ruimteportaal zal het schip en de lading passeren, bij het doorvliegen kan het volgende gebeuren: er verschijnt een ander vrachtschip met een prijswaarde erop dat aan de keten van schepen wordt toegevoegd of het portaal klapt dicht.

Van alle lading die overblijven nadat het schip door alle 5 ruimteportalen is genavigeerd en door het WIN-teken is gegaan, worden de prijswaarden bij elkaar opgeteld en als bonusprijs aan de speler toegekend. Zodra de vrachtschepen het overwinningsteken hebben gepasseerd, eindigt het bonusspel en gaat de speler terug naar het hoofdspel.

bonusspel

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel