Dé grootste bingosite van Nederland!
Toverwoud

Hoe speel je Toverwoud?

Toverwoud is een van de meest geliefde Arcade games bij tombola vanwege Sticky Wild mechanisme. Laat je betoveren met het magische thema van dit spel. Wanneer je het spel opstart, ben je in een prachtig woud beland met mysterieuze geluiden.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Toverwoud gaat spelen!

Toverwoud in het kort

Toverwoud is een door tombola zelf ontwikkelde gokkast met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP). Winlijnen kunnen worden bekeken door op het trofee-pictogram in het spel te klikken. Het uitkeringspercentage is 97,73%. Dit is het bedrag dat aan spelers wordt teruggegeven in verhouding tot het ingezette bedrag. Als we bijvoorbeeld gemiddeld €100 aan inzetten nemen, betalen we €97,73 aan winsten uit.

Kies je inzet en selecteer 'Koop'. De rollen beginnen automatisch te draaien en prijzen worden toegekend als er 3 dezelfde symbolen op aangrenzende rollen verschijnen. De symbolen moeten op de meest linkerrol beginnen.

X

Afbeelding 1

X

Afbeelding 2

X

Afbeelding 3

Inzet & Basisspel

Als je Toverwoud opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

Prijzen worden toegekend volgens de uitbetalingstabel die kan worden weergegeven door op het trofee-pictogram te klikken op het spelscherm. 

 

toverwoud spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Een Sticky Wild symbool verschijnt op elke rol en vervangt elk symbool behalve een scatter symbool om een winlijn te creëren. Wanneer een of meer sticky wilds op de rollen belanden, wordt er één gratis spin toegekend. De achtergrond verandert in de gratis spin-status. De sticky wild blijft op zijn plaats voor de gratis spin en fungeert als een wild voor die draai. Als er tijdens de gratis spin nog een of meer sticky wilds op de rollen belanden, wordt er nog een gratis spin toegekend. Dit herhaalt zich totdat er geen nieuwe sticky wild-symbolen op de rollen verschijnen. Cumulatieve winsten worden bovenaan het scherm weergegeven in de gratis spin-status.

Een Scatter symbool verschijnt op elke rol en kent een prijs toe voor 3, 4 of 5 symbolen die overal in het spel verschijnen.

Toverwoud

Sticky Wild symbolen geven een gratis spin en vervangen alle andere symbolen behalve Scatter

Scatter

Bij drie scatter symbolen ontvang je x5 je inzet, bij vier symbolen is dit x25 en bij vijf symbolen x500 je inzet

Toverwoud bonusspel

De Sticky Wild symbolen en Scatter symbolen zijn belangrijk in het spel. Bij behalen van 5 Scatter symbolen ontvang je maar liefst 500x je inzet. Het Sticky Wild symbool vervangt elk ander symbool behalve scatter symbool om winlijnen te krijgen. Alle Wilds die in gratis spins worden verzameld, voegen extra gratis spins toe.

Grote win

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel