Dé grootste bingosite van Nederland!
Kosmos

Hoe speel je Tempel?

Tempel is een van de meest gespeelde Arcade games bij tombola. Laat je meenemen naar het betoverde land en de hypnotiserende muziek. Vind je weg via diamanten, robijnen, cobra's en tijgers naar de Tempel! Bij 3 wild symbolen kun je in de bonusronde gratis spins krijgen om te spelen voor de hoofdprijs! Pak 500x je inzet! Spelen kan al vanaf 10 cent per spin.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Tempel gaat spelen!

Tempel in het kort

Tempel is een gokkast die gespeeld wordt op vijf rollen, waarvan de rollen 2 tot 6 symbolen bevatten. In dit spel zijn er geen winlijnen , maar je kunt combinaties vormen door dezelfde symbolen naast elkaar op aangrenzende rollen te krijgen.

De inzet is te regelen onder de rollen met de – en + knoppen en door te klikken op ‘koop’ zullen de rollen gaan draaien. Het bonusspel kun je starten als er drie of meer scatter symbolen in beeld komen. Het wild symbool vervangt andere symbolen (behalve het scatter symbool) om combinaties compleet te maken.

Het uitkeringspercentage van de Tempel gokkast is erg hoog, namelijk 98%. Net als andere online gokkasten van tombola biedt Tempel een goed uitbetalingspercentage in vergelijking met spellen van andere spelmakers. Daarbij ligt het uitkeringspercentage vaak gemiddeld rond de 95%. Dit maakt het zeker een spel om eens te proberen!

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Het doel in het basisspel van de Tempel gokkast is om een combinatie te vormen met de aanwezige symbolen. Elke beurt verschilt het aantal symbolen op de rollen zodat ook het aantal winstmogelijkheden per beurt varieert.

Het wild symbool is het meest belangrijk omdat deze andere symbolen vervangt. Tijdens gratis spins zul je het wild symbool ook tegenkomen voor extra winkansen. De inzet kun je zelf elke beurt instellen. De minimale inzet per beurt is €0,05 terwijl de maximale inzet per beurt €2 bedraagt. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

tempel spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Er zijn in totaal 12 symbolen waarmee je een combinatie kunt maken. De uitbetalingen liggen tussen de 1x tot 500x je inzet. Symbolen zoals de tijger, olifant en slang zijn de premium symbolen en leveren dus meer geld op.

Er zijn ook lager uitbetalende symbolen zoals robijnen, diamanten en lotusbloemen. Hoewel de scatter als bonus symbool dient, biedt het echter ook een uitbetaling van 15 keer je inzet bij vier op rij. De hoogste uitbetaling is 500x je inzet met vijf bonus symbolen.

wild

Het wild-symbool kan elk symbool vervangen (behalve het bonussymbool) om winnende combinaties te creëren. Dit symbool doet ook dienst als wild symbool in de bonusronde.

bonus

Drie of meer bonussymbolen, op elke rol, leveren een bonusronde op. Er is ook een prijs van 15x inzet voor 4 bonussymbolen en 500x inzet voor 5 bonussymbolen.

Tempel bonusspel

De Tempel gokkast heeft één bonusspel dat met scatters geactiveerd wordt. Het bonusspel van Tempel zul je echt te gek vinden. Het wordt ook wel gratis spins genoemd. Met de vuurschaal symbolen kan dit bonusspel geactiveerd worden. Je kunt tot 10 keer gratis de rollen laten draaien met als inzet jouw laatst gekozen inzet.

Tijdens de gratis spins kun je tot 46.656 winnende combinaties maken doordat minstens 3 rollen 2 tot 6 symbolen per rol kunnen bevatten. Bij minimaal drie scatters op je beeldscherm ontvang je 10 gratis spins. Ook tijdens deze gratis speelrondes kun je met het wild symbool andere symbolen vervangen. Nadat alle spins gespeeld zijn, worden winsten bij elkaar opgeteld en toegevoegd aan je saldo. 

bonusronde

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel