Dé grootste bingosite van Nederland!
Poker

Hoe speel je Poker?

Poker is een uniek spel waar je met kaarten in plaats van symbolen op de rollen een combinatie gaat maken. Dit zijn niet zomaar combinaties; het zijn allemaal combinaties van Texas Hold’em, een bekend pokerspel. Liefhebbers van poker zullen zich dus zeker thuis voelen bij deze gokkast van tombola.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Poker gaat spelen!

Poker in het kort

Poker is een door tombola zelf ontwikkelde gokkast met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 98%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €98,00 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

In het basisspel van de Poker gokkast moet je met vijf kaarten in totaal minimaal een paar boeren krijgen voor een uitbetaling. Op de rollen zelf staan drie kaarten afgebeeld, terwijl links en rechts van de drie kaarten ook een beeld tevoorschijn komt.

Je hoeft geen professionele pokerspeler te zijn om het spel te starten en de spelregels liggen vrij voor de hand. En uiteraard wordt bij winst het desbetreffende bedrag automatisch aan je saldo toegevoegd. De inzet kun je wijzigen met de – en + knoppen. Klik op de trofee om alle uitbetalingen te bekijken.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Als je Poker dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

Poker spelen

Symbolen & Uitbetalingen

De maximale winst op Poker is 500x je inzet. De totale uitbetaling is dus afhankelijk van met hoeveel geld je op dat moment speelt. Het uitkeringspercentage is 98% met een lage volatiliteit. Dit betekent dat je gemiddeld vrij vaak een prijs te pakken hebt, maar de prijzen niet al te hoog liggen.

Met een flush kun je een bonusspel starten en het 1 tegen 1 opnemen tegen een dealer. Er worden 5 rondes gespeeld. Met een paar boeren of hoger ontvang je 1x je inzet. Twee paren, een setje van drie, de full house, straat en four of a kind leveren prijzen tussen de 2x en 30x je inzet op.

De straight flush betaalt 150x je inzet maar start ook een bonusspel. Met een five of a kind ontvang je 250x je inzet en de royal flush is het meeste waard. Je ontvangt met een royal flush 500x je inzet en activeert direct het bonusspel met extra winstmogelijkheden.

Pokerspel

Poker bonusspel

Het enige bonusspel op de Poker gokkast wordt geactiveerd met specifieke kaartcombinaties. Het is de flush die een grote rol hierin speelt. Je kunt met verschillende soorten flush plaatsnemen aan een tafel en het opnemen tegen een dealer.

Er worden vijf kaarten dicht op tafel neergelegd en de bedoeling is dat je telkens een kaart met een hogere waarde dan dat van de dealer onthult. Het bonusspel is ten einde na 5 rondes of als je een lagere waarde trekt. De uitbetalingen stijgen naarmate je een ronde verder komt.

Bonuspel

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel