Dé grootste bingosite van Nederland!
Piraten Vloek

Hoe speel je Piraten Vloek?

De Piraten Vloek gokkast is een nieuw spel van tombola. Het spel kun je al spelen vanaf 5 cent op vijf rollen en drie rijen. Er is een wild symbool dat andere symbolen vervangt en bij vier of meer scatters leuke bonussen opleveren. Piraten Vloek is alleen bij tombola te spelen, te vinden in het assortiment met meerdere exclusieve gokkasten van tombola. 

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Piraten Vloek gaat spelen!

Piraten Vloek in het kort

De tombola gokkast Piraten Vloek heeft een lage minimale inzet van €0,05 en is ideaal voor recreatieve spelers. De gokkast heeft een hoog uitkeringspercentage van 98%, wat betekent dat je op elke totale inzet van €100, gemiddeld (theoretisch) €2 verliest. Door de middelmatige volatiliteit kun je regelmatig prijzen verwachten, al zijn de prijzen dan niet zo groot als op een gokkast met een hoge volatiliteit.

Het bonussymbool wordt afgebeeld als vrouwelijk gezicht met een hoed op. Bij vijf bonussymbolen zal een bonusspel starten. Op deze gokkast van tombola wordt met 20 winlijnen gespeeld en de achtergrondmuziek sluit goed aan op het thema.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Het basisspel van Piraten Vloek speel je op een raster van 5 rollen en 3 rijen. Het doel is om een combinatie te vormen met drie of meer van dezelfde symbolen. Met een wild symbool heb je de mogelijkheid elk ander symbool, afgezien van de scatter en bonus, te vervangen.

Op de rollen verschijnen symbolen die allemaal te maken hebben met piraten. Tombola heeft veel aandacht besteed aan de vormgeving en zorgt voor een mooie, maar niet al te uitbundige ervaring. Zo ben je goed gefocust op het spel. Uitbetalingen gaan tot maximaal 500x in het bonusspel terwijl in het basisspel van deze gokkast de prijzen wat lager zijn.

Als je Piraten Vleok opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

piraten vloek spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Er worden ongeveer tien symbolen gebruikt op het spel Piraten Vloek, waarvan er acht regulier zijn en twee bonussen. De bonus symbolen omvatten het wild- en scattersymbool.

Het wild symbool helpt bij het completeren van combinaties. Het bonusspel van Piraten Vloek wordt geactiveerd door het vrouwelijke gezichtssymbool, wat resulteert in een aantal gratis spins en vermenigvuldigers die worden toegepast op de uitbetalingen.

Elke uitbetaling tijdens een bonus wordt vermenigvuldigd met de totale inzet op het moment van activering. De uitbetalingen variëren tot ongeveer 15x de inzet met vijf gouden ringen waarin een groene edelsteen is ingelegd.

Andere waardevolle symbolen zijn onder andere een parelketting en een gouden diadeem met jade. Symbolen zoals een skelettenkop, een piratenhaak en een bizar vogelmasker resulteren in wat lagere uitbetalingen.piraten vloek

Vervang elk symbool behalve een scatter- of bonussymbool om een winlijn te creëren. Wilds kunnen op elke rol verschijnen.

piraten vloek

3 of meer van het bonussymbool brengen je naar de bonusronde waar je 6 gratis spins krijgt.

Piraten Vloek bonusspel

Met vier bonussymbolen in beeld ontvang je 5x de inzet. Met vijf bonussymbolen ontvang je tot 125x de inzet en wordt er een bonusspel geactiveerd.

Je zult het meeste plezier beleven op het bonusspel van Piraten Vloek van tombola. Ontvang 6 gratis spins waarbij een vermenigvuldiger elke spin blijft oplopen om de prijzen nog aantrekkelijker te maken.

De vermenigvuldiger begint met een waarde van 2x en loopt geleidelijk op naar 4x, 6x of 8x. Met deze bonus feature heb je potentieel veel meer kans op hogere uitbetalingen. Tijdens de bonusrondes kun je ook profiteren van het wild symbool omdat dit ook hier, net als bij het basisspel, andere symbolen vervangt.

bonusronde

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel