Dé grootste bingosite van Nederland!

Hoe speel je Safari Bingo?

Safari Bingo, ook wel Picture Bingo genoemd, is een bingo variant met afbeeldingen. Safari Bingo is op basis van het populaire Picture Bingo en dus een leuke afwisseling van de standaard bingospellen bij tombola. In plaats van nummers krijg je een bingokaart met Safari afbeeldingen.

Safari Bingo is een uniek spel van tombola en is een leuke afwisseling van de klassieke bingo als Bingo90 en Bingo75. Doe mee met prijzen voor een rij of een volle kaart en een vaste Jackpot die iedere keer als die valt weer gevuld word.

Picture Bingo wordt zo genoemd omdat de afroeper afbeeldingen trekt, totaal 45. De afbeeldingen op je tickets zijn allemaal verschillend. Onze versie is snel, spannend en eenvoudig te spelen! Dit spel is een leuke afwisseling van de vaste bingospellen met getallen.

Spelregels

De spelregels van Picture Bingo

In de basis kent Picture Bingo dezelfde spelregels als de klassieke bingo variant die veel mensen kennen. Iedere speler heeft één tot maximaal drie bingokaarten met hierop safari afbeeldingen. Er worden afbeeldingen getrokken en de speler die als eerste zijn of haar kaart vol heeft, wint het spel.

Het aantal afbeeldingen dat getrokken wordt en de vorm van de bingokaart zijn bij Picture Bingo wel anders dan bij de klassieke bingospellen. In Picture Bingo zitten er 45 afbeeldingen in het spel.

Op elke bingokaart staan willekeurig 15 van deze safari afbeeldingen. De kaart is langwerpig en heeft in totaal 5x3 = 15 vakjes. Per horizontale rij zijn er altijd 5 vakjes gevuld met sfbeeldingen.

Wat kost een Safari Bingo kaart?

Voor weinig geld kun je al meedoen met Safari Bingo. Een bingokaart kun je kopen vanaf 5, 10, 25 en maximaal 50 cent per stuk. 

Een speler kan maximaal 3 kaarten voor een spel kopen op voorwaarde dat het saldo toereikend is. Koop je een kaart, dan wordt het direct van je saldo afgeschreven. Je kunt dus vanaf 5 cent meedoen, tot maximaal 1.50 euro per ronde (3 kaarten van 50 cent).

Als je in een spel zit kun je geen kaarten kopen voor het volgende spel. Je moet wachten totdat je spel is afgelopen om nieuwe kaarten te kopen voor volgende spel. 

kaartjes
Bingo90

Tijdens het Safari Bingo spel

Je kunt deelnemen aan de vriendelijke chat in de chatroom. In de chat staan onze Chat Moderators altijd klaar staan om je te helpen als je vastloopt.

Terwijl een spel aan de gang is, kun je je tickets manueel markeren of ervoor kiezen om de opgeroepen nummers automatisch te laten afstrepen.

Getrokken afbeeldingen worden aan de linkerkant van het scherm weergegeven. Elk nummer wordt afzonderlijk gemarkeerd op het algemeen raster. Net als bij traditionele bingo kan een afbeelding slechts 1 maal getrokken worden.

De prijzen in Safari Bingo

De hoofdprijs in Safari Bingo is, net zoals bij de traditionele bingospellen, voor de speler die als eerste zijn of haar kaart helemaal vol heeft. Hiervoor moet je dus 15 afbeeldingen afgestrepen. 

Voor elke ticketprijs is een jackpotprijs beschikbaar: Bij een bingokaart 5 cent is de jackpot €100, bij 10 cent €200, bij 25 cent €500 en bij 50 cent is de Jackpot €1000. De Jackpot kan gewonnen worden in 26 trekkingen of minder.

Maar ook op eerdere momenten in het spel worden er meestal prijzen weggegeven. Zo krijgt de speler die als eerste een volledige horizontale rij van 5 afbeeldingen heeft afgestreept ook een prijs. Daarna wordt er meestal voor een Full House, oftewel een volle kaart, gespeeld.

Hoeveel de winnaars in Safari Bingo winnen, hangt meestal af van hoeveel spelers er aan het spel meedoen. Het aantal kaarten dat voor die ronde verkocht is en de totale hoogte van de inzet zijn dan van belang bij het bepalen van de prijzen. Het ligt er ook aan of het spel op dat moment deel uitmaakt van een lopende actie/promotie.

Het uitkeringspercentage (voor lijnprijs en een volle kaart) bedraagt gemiddeld 85% (RTP).

Bij Safari Bingo van Tombola wordt de uitbetaling beïnvloed door zowel de inzet als het ticketbedrag. Wanneer een speler met een lage inzet of een ticket van een laag bedrag wint, houdt Tombola een klein deel extra van de pot in. Dit wordt gecompenseerd wanneer een speler met een hoge inzet wint, waarbij Tombola meer uitbetaalt dan de oorspronkelijke waarde van de pot. Op deze manier ontvangt elke speler een eerlijke uitbetaling die in verhouding staat tot hun inzet. Na verloop van tijd komt deze aanpak overeen met de Return to Player (RTP) van het spel, waardoor het spel eerlijk blijft voor alle deelnemers.

Als meerdere spelers tegelijkertijd 1 rij vol hebben of dat ze tegelijk het laatste afbeelding op hun kaart afstrepen. In dat geval zal de geldprijs eerlijk verdeeld worden onder de winnende spelers. Prijzen worden onmiddellijk bijgeschreven op het saldo. 

Winnaars
All animals

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel