Dé grootste bingosite van Nederland!
Parade

Hoe speel je Parade?

Parade is een van de meest feestelijke en vrolijke Arcade spel bij tombola. Rij mee in de Parade en geniet van de vrolijke feestmuziek. Alle remmen mogen los op dit feestje. Vind je weg via trompetten, drums, vuurwerk, ballonnen en maskers om in Parade te winnen! Bij 3 bonussymbolen kun je in de bonusronde 10 gratis spins krijgen

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Kosmos gaat spelen!

Parade in het kort

Parade komt met een feestelijk thema dat te maken heeft met het Amerikaanse Mardi Gras. De achtergrondmuziek draagt bij aan het plezier dat je beleeft met symbolen zoals trompetten, vuurwerk, ballonnen, parelkettingen en de drums. 

Dit vermakelijke spel is exclusief bij tombola te spelen. Er zijn op dit spel ook bonusspellen te activeren en het aantal symbolen kunnen per beurt verschillen voor extra veel kansen tot maximaal 46.656 winstmanieren. 

Parade is een door tombola zelf ontwikkelde gokkast met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 98%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €98,00 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

X

Voorbeel 1

X

Vootbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Bij Parade draait het om de feestelijke sfeer en het plezier van het spel. Met een klik op 'kopen' beginnen de rollen automatisch te draaien. Elke draai onthult tussen 2 en 6 symbolen op elke rol. Combinaties van drie of meer gelijke symbolen van links naar rechts leveren prijzen op. 

In het basisspel van deze tombola gokkast komen regelmatig prijzen voorbij door de gemiddelde volatiliteit. Het doel is uiteindelijk om het bonusspel te activeren met scatter symbolen, want daar zijn de grootste winsten te pakken.

Als je Parade opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

Parade spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Parade heeft in totaal 12 symbolen, waarbij de hoed het symbool is met de meeste waarde. Andere symbolen zoals het masker en de gouden beker dienen als premium symbolen, terwijl vuurpijlen en ballonnen bescheiden uitbetalingen bieden. Uitbetalingen beginnen vanaf drie of meer symbolen op aangrenzende rollen. De maximale uitbetaling is 500 keer de inzet die tijdens de gratis spins rondes gewonnen kan worden. Wild

Het wild-symbool kan elk symbool vervangen (behalve het bonussymbool) om winnende combinaties te creëren. Dit symbool doet ook dienst als wild symbool in de bonusronde.

Bonus

Drie of meer bonussymbolen, op elke rol, leveren een bonusronde op. Er is ook een prijs van 15x inzet voor 4 bonussymbolen en 500x inzet voor 5 bonussymbolen.

Parade bonusspel

Het bonusspel activeer je met minimaal 3 bonussymbolen. Bij 4 of 5 symbolen ontvang je ook 10 gratis spins. Tijdens deze ronde vergroten de rollen en kunnen winnende combinaties ontstaan zonder dat symbolen op aangrenzende rollen hoeven te verschijnen.

Tijdens de gratis spins zullen er vijf rollen actief zijn, waar elke rol 3 tot 6 symbolen kan bevatten. Hoewel de symbolen niet op aangrenzende rollen hoeven te verschijnen, worden combinaties alleen van links naar rechts gevormd. Wild symbolen vervangen tijdens het bonusspel andere symbolen om een combinatie compleet te maken.

Bonus

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel