Dé grootste bingosite van Nederland!
Nummers

Hoe speel je Nummers?

Nummers is een crossover spel tussen Bingo en Arcade spellen. Bij Nummers speel je niet tegen andere spelers. Je kan je eigen Bingo kaart samenstellen met jou favoriete nummers. Uit de 60 beschikbare nummers kies je er 12 die samen je bingokaart vormen.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Kosmos gaat spelen!

Nummers in het kort

U kunt uw eigen nummers afzonderlijk kiezen of op "Schud" drukken om een willekeurige selectie te maken. Geselecteerde nummers verschijnen met een gele achtergrond. Naarmate nummers worden geselecteerd, gaat de teller omhoog totdat deze 12 bereikt. Geselecteerde nummers kunnen worden gedeselecteerd door erop te klikken/tikken om een alternatief te kiezen. Zodra er 12 nummers zijn geselecteerd, klikt u op, bevestigen om van deze selectie uw spelticket te maken. Nummers kunnen nog steeds voor of na een spel op het hoofdspelscherm worden gewijzigd door op de 123 knop in de rechterbenedenhoek van het spelscherm te klikken.

Nummers

Afbeelding 1

Nummers

Afbeelding 2

Nummers

Afbeelding 3

Inzet & Basisspel

Zet 5c, 10c, 20c, 50c, €1 in of €2. De inzet is standaard ingesteld op 5c bij de eerste keer spelen, en als deze wordt gewijzigd, wordt deze onthouden voor je volgende sessie. Inzetvoorkeuren worden per spel toegepast, zodat alle thema's binnen een speltype dezelfde inzetprijs hebben. Het geld wordt onmiddellijk afgeschreven op het moment van aankoop. Er kan slechts één kaart tegelijk worden gespeeld.

Selecteer uw inzet en klik/tik op, kopen, om te spelen. Zodra een spel begint, worden er 20 nummers opgeroepen, waarbij elke opgeroepen nummer wordt weergegeven in het oproeppaneel. Als een opgeroepen nummer overeenkomt met die op uw ticket staat, wordt deze op het ticket gemarkeerd door geel te worden gemarkeerd en wordt het prijsbedrag verhoogd dienovereenkomstig. Prijzen worden toegekend volgens onderstaande uitbetalingstabel.

 

kosmos spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Nummers is een door tombola zelf ontwikkelde gokkast met uitstekende kansen. Uitkeringspercentage (RTP) bedraagt 96,9%. Dit is het bedrag dat aan de spelers wordt teruggegeven in verhouding tot het ingezette bedrag. Als we bijvoorbeeld € 100 aan inzetten nemen, betalen we gemiddeld €96,90 aan winst uit.

  • 5 goede nummers: 1x uitbetaling
  • 6 goede nummers: 2x uitbetaling
  • 7 goede nummers: 5x uitbetaling
  • 8 goede nummers: 25x uitbetaling
  • 9 goede nummers: 50x uitbetaling
  • 10 goede nummers: 200x uitbetaling
  • 11 of meer goed: 500x uitbetaling

Tenslotte is er nog een troostprijs die tombola weggeeft op het Emoji spel, namelijk als er niet 1 emoji overeenkomt in een speelronde. Dan ontvang je 20x je inleg. Dat is nog hoger dan wanneer je 7 symbolen goed zou hebben! Best een leuke verrassing dus. Inzetmogelijkheden zijn: € 0,05, € 0,10, € 0,20, € 0,50, € 1 en € 2.

De maximale winst behaal je met minimaal 11 getallen op je bingokaart, namelijk 500x je inzet. Met 4 manen heb je al 10x je inzet. De rest van de symbolen betalen allemaal lager uit.

Nr8

Kies in totaal 12 favoriete getallen!

Nr11

Nummer 11 is een vaak gekozen getal!

Nr23

Of kies je nummer 23?

Nr32

Is nummer 32 je leeftijd?

Nr60

Of ga je voor het hoogste nummer?

Nr44

Of zijn dubbele nummers jouw ding?

Nummers bonusspel

Als je nul nummers verzamelt, win je ook een prijs! Bij nul verzamelde nummers krijg je 20x je inzet! Er is geen echt bonusspel maar er is dus wel een verliezersprijs. Dit spel komt met een hoog uitkeringspercentage van 96,9% en biedt hogere uitbetalingen dan veel andere video slots. Bovendien kun je zelf bepalen met welke nummers je speelt zodat je ook enige invloed hebt op de resultaten. Ieder moment kan het raak zijn, en dat zorgt al voor de nodige spanning.

alle nummers

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel