Dé grootste bingosite van Nederland!
Lab

Hoe speel je Lab?

Lab is een exclusief spel van tombola. Als je graag op een laagdrempelige manier kennismaakt met online casino spellen dan is dit een zeer geschikt spel.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Lab gaat spelen!

Lab in het kort

Deze tombola gokkast pakt het eens anders aan dan andere kasten. De Lab gokkast komt niet met winlijnen, maar de mogelijkheid om erlenmeyers, rondbodemkolven en reageerbuizen te vullen met vloeistof door knappende bellen.

Vanaf een lage inzet kun je al spelen. Er is geen bonusspel te activeren zoals op veel andere spellen wel mogelijk is. Lab heeft als thema wetenschap en dat is duidelijk zichtbaar. Op de achtergrond zie je nog twee planken met op de ene plank een bunsenbrander en op de andere plank scheikundeboeken. Het uitkeringspercentage (RTP) bedraagt 98%.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

In het basisspel begeef je jezelf in een scheikundelokaal. Er is een unieke manier waarop je geldprijzen wint op de Lab gokkast. Zo zijn er op een tafel op de voorgrond allerlei attributen uit een laboratorium geplaatst. De bekers moeten gevuld worden met vloeistoffen door bellen open te laten knappen. De roze vloeistof is het minste geld waard terwijl de rode vloeistof een hoofdprijs van 500x je inzet oplevert.

Als je Kosmos opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

Geel

Vul deze fles en krijg 2x je inzet.

rood

Vul deze fles en krijg 500x je inzet.

paars

Vul deze fles en krijg 10x je inzet.

Symbolen & Uitbetalingen

Lab speel je al vanaf een lage inzet van €0,05. De inzet kun je per beurt instellen naar €0,10, €0,20, €0,50 en €1. De maximale winst behaal je met een gevulde rode rondbodemkolf. Hiervoor zijn 5 knappende bellen met vloeistof nodig. Andere attributen zijn sneller gevuld omdat ze een lagere inzet opleveren. Dit kun je per kleur vloeistof winnen:

Zoals je ziet, is er een groot verschil tussen de roze en rode vloeistof en zelfs tussen de groene en rode vloeistof. Het is overduidelijk dat je met de Lab gokkast de focus moet leggen op de blauwe of groene vloeistof voor flinke geldprijzen en met de rode echt hoge prijzen pakt.

Lab spelen

Lab bonusspel

Lab heeft geen bonusspel. Dit maakt het spel lekker overzichtelijk en rechtdoorzee. Wil je toch met een bonusspel spelen op een gokkast met toegankelijke inzetten en een hoog uitbetalingspercentage? Kijk dan eens bij andere gokkasten van tombola.

Lab

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel