Dé grootste bingosite van Nederland!
Kosmos

Hoe speel je Kosmos?

Kosmos is een van de meest gespeelde Arcade games bij tombola. Laat je meeslepen in het astronomische thema van dit spel. Wanneer het spel opstart, draait er een prachtige sterrenhemel als achtergrond je beeld in met rustgevende muziek.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Kosmos gaat spelen!

Kosmos in het kort

Kosmos is een door tombola zelf ontwikkelde gokkast met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 98%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €98,00 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

In totaal kun je op 20 winlijnen combinaties vormen. Met een wild symbool vervang je andere symbolen terwijl je met bonussymbolen gratis spins kunt winnen. De Kosmos gokkast heeft als achtergrond een sterrenhemel en bevat symbolen die met astronomie te maken hebben, zoals een gouden zon en halve maan.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Als je Kosmos opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

In het basisspel vorm je combinaties met verschillende dieren in de kleuren groen, rood, oranje en blauw. De gouden zon is een wild symbool waarmee je combinaties compleet maakt door symbolen te vervangen. Prijzen worden toegekend volgens de uitbetalingstabel die kan worden weergegeven door op het trofee-pictogram te klikken op het spelscherm. 

 

kosmos spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Het bonussymbool kun je niet vervangen door een wild. De halve maan is een bonussymbool waarmee je tot 6 free spins kunt activeren. Het wild symbool is afgebeeld als een zon en dient als joker. Overige symbolen zijn dieren zoals de haas, vos, walvis, duif en het veulentje. De maximale winst behaal je met 5 halve manen, namelijk 500x je inzet. Met 4 manen heb je al 10x je inzet. De rest van de symbolen betalen allemaal lager uit.

kosmos

Drie wild symbolen vermenigvuldigen je inzet 10x, vier wilds 100x en vijf wilds 150x.

kosmos

Bij vier bonussymbolen op een van de rollen ontvang je 10x je inzet, bij vijf symbolen is dit 500x je inzet.

kosmos

In de bonusronde is de kompas het scattersymbool. Als je 3 of meer scattersymbolen krijgt op een van de rollen, win je een prijs.

Kosmos bonusspel

De halve maan dient als bonus symbool op de Kosmos gokkast. Een groot voordeel is dat je met het scatter symbool op willekeurige plekken een prijs kunt pakken. Je hoeft ze dus niet op dezelfde winlijn te scoren. Zo is een combinatie nog sneller gemaakt.

De zon is een wild symbool en maakt winlijnen compleet door de vorm aan te nemen van een ander symbool. Met meerdere wild symbolen op rij win je ook een extra uitbetaling. Met 3 wild symbolen ontvang je een uitbetaling van 10x je inzet. Met 4 wild symbolen ontvang je 100x je inzet en met 5 wild symbolen ontvang je 150x je inzet.

Het belangrijkste bonusspel op de Kosmos gokkast zijn de free spins. De free spins worden geactiveerd met drie bonus symbolen op rij.  Je krijgt 6 gratis spins waarbij extra wild- en scatter symbolen op de rollen komen voor extra winkansen. Het scatter symbool ziet er in de bonusronde uit als een kompas. Je wint een extra geldprijs zodra je drie kompassen op aaneengesloten rollen krijgt.

bonusronde

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel