Dé grootste bingosite van Nederland!
Kermis

Hoe speel je Kermis?

Kermis is een van de nieuwste gokkasten bij tombola. Het spel staat volledig in het teken van de kermis met allerlei leuke spellen die je kunt activeren. Speel whack-a-mole, ervaar een derby race of vang eenden voor extra prijzen. Op de gokkast Kermis kun je vanaf een lage inzet spelen en er is een wild symbool dat andere symbolen tijdens het basisspel vervangt. 

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Kermis gaat spelen!

Kermis in het kort

Kermis is een arcade spel met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 98%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €98,00 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

Kermis is exclusief ontwikkeld door tombola en maakt deel uit van een assortiment van verschillende gokkasten en spellen. Op de Kermis gokkast zijn er drie bonussen te activeren. Elke bonus is uniek en staat volledig in het teken van de kermis. Er wordt gespeeld op een speelveld van 5 rollen en 3 rijen met 20 winlijnen. De inzet kun je naar eigen voorkeur instellen onder de rollen. De maximale inzet is €2 per beurt. Klik op 'koop' om de rollen te laten draaien.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Het basisspel van Kermis  is vrij rechttoe rechtaan. Wil je meer actie, dan moet je het hebben van de bonusspellen. Wel kun je met het wild symbool andere symbolen vervangen, behalve de scatter. Het uitkeringspercentage van 98% is hoog.

Het doel in het basisspel van de Kermis gokkast is om drie symbolen op een rij te krijgen of een bonusspel te starten. Een zwaan-waterfiets, botsauto's en draaiende theekopjes zijn premium symbolen, terwijl attributen die gebruikt worden bij kermisattracties lagere prijzen opleveren. Dit zijn onder andere een basketbal, een kokosnoot en blikjes.

Als je Kermis opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

kermis spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Je las het al: deze gokkast heeft ‘premium’ symbolen en minder betalende symbolen. De zwaan-waterfiets, botsauto's en draaiende theekopjes zijn daarbij de symbolen om extra op te letten. Met vijf zwanen op een rij verdien je tot 50x je inzet. De paarden, botsauto's en draaiende kopjes leveren tussen de 15x en 25x je inzet op.

Maar wat leveren de kermisattributen – de eerder genoemde lager betalende symbolen – op deze Kermis gokkast je op? De basketbal, kokosnoot en blikjes betalen 4x of 5x je inzet uit.

De hoogste uitbetaling ontvang je met vijf schietschijven op een rij. Hiervoor krijg je namelijk 500x je inzet. Houd er rekening mee dat de uitbetaling afhankelijk is van de inzet waarmee je op dat moment speelt. Bijvoorbeeld: je speelt met een inzet van €0,20, dan leveren vijf schietschijven €100 op. Speel je met een inzet van €2, dan levert dezelfde combinatie €1000 op. Dat is nogal een verschil.

Eend-bonus

Drie van deze bonussymbolen die op opeenvolgende rollen zijn uitgelijnd, activeren een bonusspel op de rol. In het bonusspel wordt u gevraagd om 1 symbool te kiezen om uw prijs te onthullen, die een veelvoud van uw inzet zal zijn.

Mole-bonus

Drie van deze bonussymbolen die op opeenvolgende rollen op winlijnen zijn uitgelijnd, activeren een bonusspel. Voor dit bonusspel verlaat u het hoofdspel om te spelen. Je wordt naar het spel Whack-a-Mole gebracht

derby-bonus

Drie van deze bonussymbolen die op opeenvolgende rollen op winlijnen zijn uitgelijnd, activeren een bonusspel. Voor dit bonusspel verlaat u het hoofdspel om te spelen. Je wordt naar ons Derby spel gebracht waar je een gekleurd paard kunt selecteren.

Wild

Vervang elk symbool behalve een scatter- of bonussymbool om een winlijn te creëren. Wilds kunnen op elke rol verschijnen.

Scatter

Dit symbool kan overal op de rollen verschijnen om een winlijn te creëren. Scatterwinsten worden toegevoegd aan elke geactiveerde lijnwinst.

Kermis bonusspel

Als je op zoek bent naar bonusspellen, dan word je op je wenken bediend met Kermis. Er zijn maar liefst drie bonusfeatures om te starten. Dit zijn ze:

Bonusspel 1

Bonusspel 1

Drie badeendjes activeren een bonusspel waarin je eenden moet hengelen voor prijzen. Het eendje zal een prijs onthullen. Dit is een vermenigvuldigde uitbetaling op basis van de inzet waarmee je speelde op het moment van activeren. Activeerde je het bonusspel met een inzet van €1, dan ontvang je het getal op het eendje maal die €1 inzet.

Bonusspel 2

Bonusspel 2

Drie mollen activeren het whack-a-mole spel waarin je op gekleurde mollen moet slaan. Je hebt ook de mogelijkheid om automatisch te laten slaan. Het hoofddoel is om vier van dezelfde gekleurde mollen te krijgen voor een mooie prijs.

Bonusspel 2

Bonusspel 3

Misschien wel het leukste bonusspel wordt geactiveerd met drie derby symbolen. Selecteer een van de paarden en bekijk de derbyrace om te zien of jouw paard goed eindigt. De prijs die je wint is gebaseerd op de positie waarop jouw gekozen paard eindigt.

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel