Dé grootste bingosite van Nederland!
Goudkoorts

Hoe speel je Goudkoorts?

Goudkoorts spel staat volledig in het thema van de mijnbouw en overal kom je goud tegen. Het uitkeringspercentage is hoog en de volatiliteit gemiddeld. Er is een interactief bonusspel zodat het lijkt alsof je zelf invloed hebt op je winkansen. 

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Goudkoorts gaat spelen!

Goudkoorts in het kort

Goudkoorts is een door tombola zelf ontwikkelde gokkast met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 98%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €98,00 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

Goudkoorts kun je al vanaf een lage inzet van €0,05 spelen. Het spel heeft 5 rollen en 3 rijen waarop je combinaties vormt met goudmijn-gerelateerde symbolen. Er is een bonusspel dat je kunt spelen door goudklompen te verzamelen. 

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Als je Goudkoorts opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

Het basisspel speel je met 30 actieve winlijnen. Onder de rollen kun je de inzet wijzigen per beurt. Het doel is dat je met 3, 4 of 5 symbolen een combinatie vormt. In het basisspel is het mogelijk om met wild symbolen andere symbolen te vervangen.  Het wild symbool ziet er op de Goudkoorts gokkast uit als dynamietstaven. De TNT ontsteker laat symbolen exploderen en geeft je extra winstmogelijkheden. Met 3 of meer verzamelde goudklompen start er een bonusspel met mijnwagens.

Prijzen worden toegekend volgens de uitbetalingstabel die kan worden weergegeven door op het trofee-pictogram te klikken op het spelscherm. 

Goudkoorts spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Vrijwel alle symbolen hebben te maken met de mijnbouw op de Goudkoorts gokkast. Goed uitbetalende symbolen zijn de mijnwagens gevuld met goud, de weegschaal om goud te wegen en de mijnlampen. Iets minder uitbetalende symbolen zijn het opgezette buffelhoofd, de adelaar, de cowboyhoeden en -laarzen en gereedschappen, zoals de schep en pikhouweel. Met 5 sheriff sterren kun je een maximale winst van 500x je inzet opstrijken.

Wild

Het wild-symbool kan elk ander symbool vervangen behalve een bonus of ander wild symbool om een winlijn te creëren. Wilds kunnen verschijnen op rollen 2, 3, 4 en 5.

TNT

Dynamiet zal exploderen en alle aangrenzende symbolen horizontaal en verticaal verwijderen en nieuwe symbolen laten vallen. TNT symbolen kunnen verschijnen op de rollen 4 en 5.

Bonus

Alles draait om goud en nog eens goud! In de bonusronde is het goud dan ook het scattersymbool. Verzamel drie goudklompjes om de bonusronde te bereiken en overleef in je mijnkarretje.

Goudkoorts bonusspel

Het bonusspel van Goudkoorts van tombola is uniek. Verzamel in het basisspel de goudklompen die rechts van het speelveld worden getoond. Als de bonus van start gaat, rijd je met een mijnwagen gevuld met goud en moet je proberen de goudmijn te bereiken. Je komt onderweg obstakels zoals rotsblokken tegen.

Laat ze ontploffen door er tijdig op te klikken. Wanneer je een rotsblok voorbij gaat, ontvang je of een extra kar met goud of een dynamietstaaf. De dynamietstaaf kan echter explosies veroorzaken waardoor je mijnwagen verloren gaat. Het bonusspel wordt doorgespeeld tot alle mijnwagens verloren zijn of tot je de goudmijn hebt bereikt.

Bonusteller
Goudkoorts

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel