Dé grootste bingosite van Nederland!
Galjoen

Hoe speel je Galjoen?

Galjoen is een bekend Arcade spel bij tombola. Duik in het avontuurlijke thema van zeelieden wanneer je dit leuke spel speelt. Galjoen geeft jou het gevoel alsof jij midden op zee bent!

Op deze pagina zullen we uitleggen hoe Galjoen werkt. Hierin vertellen we je alles over hoeveel geld je kunt inzetten, de verschillende symbolen, de prijzen en het leuke bonusspel!

Galjoen in het kort

Het Galjoen spel is door tombola ontwikkeld en komt met een zeevaarders-thema. Er zijn vijf rollen en drie rijen waarop je combinaties kunt vormen. Tijdens een gratis spins feature is een speciaal scatter symbool actief. Het uitbetalingspercentage (RTP) van dit spel is met 98% hoog en de volatiliteit ligt laag.

Een verschil met andere spellen van tombola is dat je op bij Galjoen niet op actieve winlijnen een combinatie hoeft te maken. Galjoen is een speciaal spel waar symbolen opeenvolgend op rollen kunnen verschijnen voor een prijs. Maar liefst 243 winstmanieren zijn hierdoor mogelijk.

Als je voor het eerst het spel opent, dan staat de inzet ingesteld op 5 cent. Je kunt de inzet zelf elke beurt wijzigen door op de – of + knop te klikken. Voor het aantal winlijnen maakt het niet uit hoe hoog de inzet is, maar het heeft wel invloed op de uitbetalingen. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de uitbetaling zal zijn.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Basisspel & Inzet

In het basisspel vorm je van links naar rechts op aangrenzende rollen combinaties met symbolen. Met drie of meer heb je een winst te pakken. Er is een speciaal wild symbool beschikbaar dat andere symbolen kan vervangen.

Een groot voordeel van Galjoen is dat je niet met winlijnen speelt. Je hoeft alleen maar combinaties van drie, vier of vijf symbolen op opeenvolgende rollen te vormen.

Zet 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro in. De eerste keer dat je speelt is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Als je de inzet wijzigt dan wordt dit opgeslagen voor toekomstige gelijksoortige type spellen. De inzet wordt direct afgeschreven. Slechts 1 spel per keer kan er gespeeld worden. 

Kies je inzet en selecteer 'Koop'. De rollen beginnen automatisch te draaien. Prijzen worden toegekend volgens de uitbetalingstabel die kan worden weergegeven door op het trofee-pictogram te klikken op het spelscherm.

kosmos spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Er zijn verschillende symbolen die gerelateerd zijn aan het thema van het Galjoen spel. Combinaties vorm je met laag uitbetalende symbolen zoals vaten, wereldbollen, kaarsen, scheepsroeren, touwknopen, verrekijkers en kompassen. Vaten betalen bijvoorbeeld 4x je inzet uit met vijf opeenvolgend terwijl de kompassen een maximale uitbetaling van 30x je inzet bieden.

Het wild symbool heeft de potentie om meer geld uit te betalen. Dit levert namelijk 10x tot 150x je inzet op. Met drie op rij heb je 10x je inzet te pakken. Met vier wilds op rij ontvang je een uitbetaling van 100x en met vijf wilds op rij krijg je 150x je inzet.

galjoen

Drie wild symbolen vermenigvuldigen je inzet 10x, vier wilds 100x en vijf wilds 150x.

galjoen

Bij vier bonussymbolen op een van de rollen ontvang je 10x je inzet, bij vijf symbolen is dit 50x je inzet

galjoen

In de bonusronde is de kapiteinspet het scattersymbool. Als je 3 of meer scattersymbolen krijgt op een van de rollen, win je een prijs.

Galjoen bonusspel

Er wordt in het basisspel van Galjoen gebruikgemaakt van een bonus symbool. Met dit symbool (een kapitein) kun je met vier opeenvolgende symbolen 100x je inzet winnen en met vijf op rij de hoogste uitbetaling van 500x je inzet.

Met drie kapiteins kun je een bonusspel activeren. Het bonusspel bevat zes gratis spins. De zeilen van de galjoen worden gehesen en de rustige zee op de achtergrond lijkt woester te worden. De kapitein is vervangen door een symbool van een pet van de kapitein. De pet van de kapitein levert ook prijzen van 1x tot 10x je inzet op per combinatie.

Een belangrijk verschil in het bonusspel is dat de wild symbolen opgestapeld zijn. Zo heb je in één klap drie wilds op een rol en maak je nog sneller kans op het vormen van betere combinaties.

bonusronde

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel