Dé grootste bingosite van Nederland!
Kosmos

Hoe speel je Emoji?

De Emoji gokkast is een exclusief spel van tombola, gebaseerd op keno. Je kunt twaalf verschillende emoji's kiezen uit een aanbod van zestig emoji's. Daarna worden er twintig willekeurige emoji’s getrokken. Je wint vervolgens een geldbedrag op basis van hoeveel van jouw gekozen emoji's overeenkomen met de getrokken emoji's.

Een groot voordeel van het tombola Emoji spel is dat het ook een troostprijs uitkeert als er geen emoji's worden getrokken die overeenkomen met jouw selectie.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen en uitbetalingen. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Emoji gaat spelen!

Emoji in het kort

Emoji is een door tombola zelf ontwikkelde gokkast met uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 96,9%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €96,90 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

Emoji is een online mix van bingo en arcade met een speelveld van 4x3. Op het speelveld worden de emoji’s geplaatst waar je voor gekozen hebt in een ronde. Rechts van het scherm zijn de uitbetalingen te zien en wordt duidelijk aangegeven als een spel voorbij is. Vanaf 5 emoji’s goed, ontvang je al de inzet terug. Vanaf 6 emoji’s maak je winst. De inzet is in te stellen van € 0,05 tot maximaal € 2 per beurt. Het is mogelijk dat je per beurt andere emoji’s selecteert.

emoji spelen

Inzet & Basisspel

In het basisspel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk emoji’s goed geraden hebt. Van de beschikbare 60 emoji’s worden er elke ronde 20 getrokken. Hoe meer emoji’s op het speelveld overeenkomen met een getrokken emoji, hoe hoger de uitbetalingen zijn.

Het maakt niet uit of je een lijn of bepaald patroon hebt zoals bij online bingo, bij Emoji van tombola gaat het erom hoeveel emoji’s licht gaan geven zodra een bal overeenkomt. De inzet is te wijzigen met de – en + knoppen, terwijl het rode knopje met ‘koop’ erop een spel zal starten.

emoji spelen

Symbolen & Uitbetalingen

De symbolen zijn allerlei emoji’s die je regelmatig tegenkomt op sociale media of WhatsApp. Vrolijke gezichtjes, ogen van hartjes, het welbekende poppetje met de tranen van het lachen en nog meer. Zelfs het blaaskusje is aanwezig. De uitbetalingen zijn als volgt:

  • 5 goede symbolen: 1x uitbetaling
  • 6 goede symbolen: 2x uitbetaling
  • 7 goede symbolen: 5x uitbetaling
  • 8 goede symbolen: 25x uitbetaling
  • 9 goede symbolen: 50x uitbetaling
  • 10 goede symbolen: 200x uitbetaling
  • 11 of meer goed: 500x uitbetaling

Tenslotte is er nog een troostprijs die tombola weggeeft op het Emoji spel, namelijk als er niet 1 emoji overeenkomt in een speelronde. Dan ontvang je 20x je inleg. Dat is nog hoger dan wanneer je 7 symbolen goed zou hebben! Best een leuke verrassing dus. Inzetmogelijkheden zijn: € 0,05, € 0,10, € 0,20, € 0,50, € 1 en € 2.

Emoji bonusspel

Als je nul Emoji's verzamelt, win je ook een prijs! Bij nul verzamelde emoji's krijg je 20x je inzet! Er is geen echt bonusspel maar er is dus wel een verliezersprijs. Dit spel komt met een hoog uitkeringspercentage van 96,9% en biedt hogere uitbetalingen dan veel andere video slots. Bovendien kun je zelf bepalen met welke emoji’s je speelt zodat je ook enige invloed hebt op de resultaten. Ieder moment kan het raak zijn, en dat zorgt al voor de nodige spanning.

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel