Dé grootste bingosite van Nederland!
Egypte

Hoe speel je Egypte?

De Egypte gokkast is (hoe kan het ook anders) een online gokkast met Egyptisch thema. Bij kansspelaanbieder tombola kun je deze gokkast al vanaf € 0,05 per beurt spelen. Er zijn verschillende spannende bonusspellen met interessante prijzen. k.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Egypte gaat spelen!

Egypte in het kort

Op de Egypte gokkast speel je met 20 winlijnen in totaal. Er zijn 3 bonusspellen te activeren, namelijk met de boekrollen, Pyramides en farao. Het uitbetalingspercentage van de tombola gokkast Egypte is vrij hoog met 98% terwijl de volatiliteit laag is. Dit betekent dat je over het algemeen regelmatig prijzen pakt en je daardoor met een lager risico speelt dan bij gokkasten met een hogere volatiliteit.

 

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

In het basisspel van de Egypte gokkast kun je combinaties vormen met reguliere symbolen zoals leeuwen, panters, vogels en een scarabee. De inzet kun je wijzigen onder de 3 rollen die op 5 rijen staan weergegeven. Klik op de min- of plusknop om de inzet te wijzigen van €0,05 tot €1 per draai.

Scatter symbolen (de gouden vogel) zijn aanwezig en kunnen op willekeurige plekken een combinatie opleveren. De bonussymbolen zijn onder andere het oog van Ra, de farao en de Pyramide.

 

Inzetlijnen

Symbolen & Uitbetalingen

De symbolen die het laagste uitbetalen op de Egypte gokkast zijn de scarabee en de kameel. Deze zijn goed voor maximaal 4x je inzet. De leeuw en panter kunnen tot maximaal 5x je inzet uitbetalen. Dan heb je nog het Ankh kruis en Anubis die maximaal 25x je inzet opleveren. De gouden vogel is zoals gezegd een scatter symbool en levert maar liefst 100x je inzet op met 5 op rij. Een combinatie met alleen wild symbolen levert je een prijs van 2x tot 500x je inzet op.

Wild

Het wild-symbool kan elk symbool vervangen behalve het scatter- of bonussymbool om een ??winlijn te creëren. Het wild-symbool kan op elke rol verschijnen.

Scatter

Dit symbool kan op elke rol verschijnen om een ??winlijn te creëren. Winsten behaald door een scatter symbool worden opgeteld bij andere winsten.

Egypte bonusspel

Op veel van de online gokkasten is slechts 1 bonusspel beschikbaar. Bij de Egypte gokkast is dat een ander verhaal. Je hebt de mogelijkheid om kennis te maken met 3 bonusspellen.

Er is een spel waar je in de pyramide stenen open moet klikken voor prijzen. Ook kun je boekrollen omdraaien voor een directe geldprijs. Elke keer is het weer een verrassing voor welke prijs eronder zit verscholen. Vervolgens is er een bonusspel waar je een farao een route af kan laten gaan in gangen. Elke keer dat je een gang verder komt, ontvang je extra prijzen.

De Egypte bonusspellen zijn te activeren met minimaal 3 bonussymbolen in het basisspel. Deze symbolen dienen op een actieve winlijn terecht te komen. Dit hoeft niet van links (vanaf eerste rol) naar rechts te gebeuren.

Bonus 1

Als er drie van deze bonussymbolen op opeenvolgende rollen verschijnen, wordt er een bonusronde geactiveerd. Kies tijdens de bonusronde één symbool uit om je prijs te onthullen, deze zal je inzet vermenigvuldigen.

Bonus 2

Vind drie van deze bonussymbolen om het bonusspel te spelen zul je het hoofdspel verlaten. Het tegelijkertijd activeren van de bonussymbolen op 2 verschillende winlijnen voegt een 2x vermenigvuldiger toe aan je bonusronde.

Bonus 3

Om het bonusspel te spelen zul je het hoofdspel verlaten. Het is ook mogelijk om de bonussymbolen op 3 verschillende winlijnen tegelijk te activeren, dit voegt een 3x vermenigvuldiger toe aan je bonusronde.

Bonusgame1

Kies een van de drie gangen. Je wint als je niet op een doodlopende weg stopt. Elke keer dat je de juiste gang kiest waardoor je het spel kunt voortzetten, krijg je een geldprijs.

Bonusgame2

In het bonusspel onthul je 6 hiërogliefen. Als je een rij op de piramide compleet hebt win je de bijbehorende prijs, een veelvoud van je inzet.

Bonusronde Egypte

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel