Dé grootste bingosite van Nederland!
Diepzee

Hoe speel je Diepzee?

Wil je graag meer weten over de Diepzee online gokkast? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over deze eenvoudige, maar leuke gokkast met free spins bonus. Lees ook meer over de speciale symbolen voor extra winst. Ontdek hoeveel je maximaal kunt winnen en verbaas je over de verrassend hoge RTP.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Diepzee gaat spelen!

Diepzee in het kort

Diepzee is een exclusieve gokkast ontwikkeld door tombola. De gokkast heeft als thema de diepe zee en oogt eenvoudig en overzichtelijk. Tijdens het draaien van de rollen beweegt ook de achtergrond mee. Tombola heeft bewust ervoor gekozen om spelers kennis te laten maken met gokkasten op een laagdrempelige manier. Je speelt de Diepzee gokkast daarom al vanaf €0,05 en je kunt tot maximaal €500 winnen als je met de maximale inzet van €2 speelt.

Diepzee heeft uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 98%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €98,00 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

In het basisspel van de Diepzee gokkast speel je op 5 rollen en 3 rijen. Spelen is mogelijk met een inzet vanaf €0,05. Wil je meer inzetten? Dan kun je kiezen voor €0,10, €0,20, €0,50, €1 of maximaal €2. De inzet is door jou zelf in te stellen door op de min en plus knoppen onder de rollen te klikken.

Door op de trofee te klikken, kun je de uitbetalingstabel bekijken. Alle winlijnen (het zijn er maximaal 20) lopen van links naar rechts. Tijdens het basisspel kun je met het wild symbool andere symbolen vervangen en is er een bonus te activeren voor gratis bonusrondes.

Diepzee spelen

Symbolen & Uitbetalingen

De Diepzee gokkast bevat symbolen van dieren en andere dingen die je vindt in de diepste plekken van de zee. Een octopus, verschillende vissoorten en bijvoorbeeld een duikbril voor diepzeeduikers komen op vijf rollen en drie rijen in beeld. Er zijn drie speciale symbolen te vinden, namelijk een wild, scatter en bonus symbool.

Het wild symbool is afgebeeld als octopus en vervangt andere symbolen op de rollen. Het scatter en bonussymbool kunnen echter niet door deze wild vervangen worden. Het wild symbool helpt je bij het compleet maken van ‘net-niet-behaalde’ winnende combinaties. Je kunt het zien als een joker die andere kaarten vervangt in een kaartspel.

Een scatter symbool kun je op elke willekeurige positie in beeld krijgen om een winst te ontvangen. Het symbool heeft iets weg van een mechanische, grote heremietkreeft. Scatter winsten worden opgeteld bij andere winsten die je in die ronde behaalt.

Er is ook een bonussymbool aanwezig om bonusrondes op de Diepzee gokkast van tombola te starten. Het bonussymbool is het oog van een octopus dat door een patrijspoort heen spiekt. Krijg je een bonussymbool op rollen 1, 3 en 5 tegelijk, dan win je 10 free spins inclusief 20x de inzet waar je op dat moment mee speelt.

Wild

Het wild-symbool kan op elke rol verschijnen en kan alle symbolen vervangen (behalve het scatter en het bonussymbool) om gaten in win-lijnen op te vullen.

Scatter

Dit symbool kan op elke rol verschijnen om een win-lijn te creëren. Winsten behaald door een scatter symbool worden opgeteld bij andere winsten.

Bonus

De bonusronde wordt geactiveerd op rollen 1, 3 en 5. Als je een bonussymbool op de rollen 1, 3 en 5 krijgt, dan ontvang je 10 gratis spins en x20 de spelinzet.

Diepzee bonusspel

Het bonusspel van de Diepzee gokkast biedt meerdere voordelen. Allereerst speel je de 10 rondes gratis met de inzet die op dat moment actief was. Vervolgens zijn er extra wild symbolen die op de rollen kunnen verschijnen voor extra winkansen en kun je extra free spins winnen met de bonussymbolen.

Met 1 symbool krijg je gelijk 1 gratis spin toegekend. Met 2 symbolen 2 gratis spins en met 3 symbolen 3 gratis spins. Zijn je gratis spins ten einde? Niet getreurd, je hebt de kans op een herkansing als je twee keer een bonussymbool draait nadat de bonusrondes gestopt zijn.

Bonus

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel