Dé grootste bingosite van Nederland!
Bubbel

Hoe speel je Bubbel?

Bubbel heeft een rustige uitstraling. Links, rechts en boven in beeld zie je verschillende gekleurde balken staan. Dit zijn de meters. Ze hebben de kleuren paars, geel, roze, blauw, groen en rood. Elke kleur betaalt een ander bedrag uit als deze gevuld is. De meters kun je vullen door bubbels kapot te laten knappen die dezelfde kleur hebben als de bijbehorende meter. Hoe meer bubbels, hoe beter!

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Bubbel gaat spelen!

Bubbel in het kort

In het basisspel dat je kunt spelen op de Bubbel gokkast zijn in totaal 28 bubbels op het speelveld. Er is een knop met ‘maak alle bubbels kapot’. Er is ook een knop met ‘alles knappen’. Klik je op de laatstgenoemde knop, dan mag je nog steeds 28 keer klikken om alle bubbels geopend te krijgen. Dat is voor een keertje best vermakelijk, maar op den duur zul je vaker op ‘maak alles bubbels kapot’ klikken.

Zodra je op een bubbel klikt, komt er een knikker uit. Elke bubbel heeft een van de zes kleuren die overeenkomen met de meters naast de bubbels op het speelveld. Aan jou dus de taak zoveel mogelijk bubbels van één kleur te verzamelen en die meter vol te krijgen.

Bubbel heeft uitstekende kansen en een uitbetalingspercentage (RTP) van 98%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld €98,00 uitbetaalt krijgt per €100 die je ingezet hebt.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Als je Bubbel opent dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onderaan in het spel klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Houdt de op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden ingedrukt om alle bubbels autimatisch te laten knappen. Zelf elke bubbel apart knappen mag natuurlijk ook.

Bubbel spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Er zijn geen symbolen zoals je normaal gesproken op gokkasten treft. Dit keer zijn het bubbels in een bepaalde kleur. Elke kleur vertegenwoordigt een eigen waarde. De bubbels die je het meeste nodig hebt om een meter te vullen, zijn het meeste geld waard. Bekijk de afbeelding voor de waarden.

PayTable

Bubbel bonusspel

Bubbel Arcade spel heeft geen bonusspel. Hiermee biedt tombola een overzichtelijk spel dat eenvoudig te volgen is – zelfs voor beginnende spelers. De lage inzet en het hoge uitbetalingspercentage dragen hier alleen maar aan bij.

Sfeerbeeld

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel