Dé grootste bingosite van Nederland!
Belletjes

Hoe speel je Belletjes?

Belletjes is een arcadespel waar je belletjes kapotmaakt en prijzen wint met gekleurde bellen. 

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Belletjes gaat spelen!

Belletjes in het kort

De Belletjes gokkast is een arcadespel waar je luchtbellen kapot kunt maken. Het lijkt een beetje op de Bubbel gokkast van tombola. De gelijkenis is niet zo verwonderlijk, aangezien tombola dit spel ook heeft gemaakt. Je speelt niet met vaste winlijnen maar met vijf of meer van dezelfde gekleurde bellen kun je een mooie prijs winnen. De inzet kun je zelf onder de rollen instellen.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

In het basisspel is het de bedoeling om bellen te vinden die verticaal en horizontaal een combinatie vormen. Diagonaal kunnen er geen verbindingen worden gemaakt. 

Als je Belletjes opent dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Kies je inzet en druk op ‘koop’ om te spelen. De bubbels vullen nu het scherm.

Maak alle 25 bubbels kapot door er een voor een op te klikken/drukken of door op de knop te drukken. Verbind 5 of meer bellen van dezelfde kleur om te winnen. De bellen moeten horizontaal of verticaal met elkaar worden verbonden. Diagonale verbindingen tellen niet mee.

De uitbetalingstabel kun je bekijken door op het trofee icoontje te klikken. Het uitkeringspercentage (RTP) bedraagt 98%. Dit is het bedrag dat terug uitgekeerd wordt via prijzen afhankelijk van de inzet. Als wij bijvoorbeeld €100 ontvangen uit inzetten, keren wij €98.00 uit in prijzen.

Tijdens het spelen verandert de achtergrond van een onderwaterwereld met vissen naar een savanne met wilde dieren. Dit geeft een leuke extra dimensie aan het spel op de Belletjes gokkast. 

Belletjes spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Er wordt niet met symbolen gespeeld op de Belletjes gokkast. Er zijn namelijk 25 belletjes aanwezig die je stuk voor stuk kunt kapot klikken.

Elke klik levert een gekleurde knikker op. De knikkers komen in de kleuren roze, grijs, geel, blauw en rood. De rode knikker levert het meeste geld op, namelijk 500x je inzet als je er 9 in een cluster scoort.

Pay out

Belletjes bonusspel

De Belletjes gokkast kent geen bonusspel. In plaats daarvan heeft tombola ervoor gekozen het spel rechttoe rechtaan te houden. De variatie zit hem vooral in de achtergronden die af en toe wijzigen.

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel